Nyheter

M3 Bygg erhåller Deloitte utmärkelsen Best Managed Company för andra gången i rad

M3 Bygg från Rotundagruppen har för andra året i rad fått utmärkelsen Sweden’s Best Managed Companies, som delas ut av Deloitte.

– Utmärkelsen är ett bevis på att vi, genom alla våra medarbetare, lyckats väl i vårt arbete även i de lite tuffare tider vi har nu i vår bransch, säger Thomas Jansson, vd på M3 Bygg.

– Vi är stolta över att dela ut utmärkelsen till dessa 21 bolag och fira deras framgångar. Samtliga bolag på årets lista visar på exceptionellt ledarskap och starkt engagemang för att skapa välfungerade processer och en positiv kultur, säger Therese Kjellberg, partner på Deloitte och ansvarig för Best Managed Companies i Sverige.

– Vi vill rikta ett extra stort grattis till våra 11 gold members som mottagit utmärkelsen minst fyra år i rad. Det är inspirerande att så många av bolagen fortsätter att satsa och mäta sig mot de målsättningar som finns. Det är även roligt att välkomna två nya bolag till vårt community i år, säger Therese Kjellberg.

Best Managed Companies är en kvalitetsutmärkelse som delas ut till privata svenska företag baserat på kriterier som bedömer strategisk inriktning, operationell kapacitet, företagskultur och ekonomisk utveckling. Programmet grundades av Deloitte i Kanada 1993 och har sedan dess etablerats i över 20 länder runt om i världen. Sweden’s Best Managed Companies lanserades 2018 av Deloitte och i år delas utmärkelsen ut för sjätte gången. En oberoende jury har valt ut de 21 företag som får utmärkelsen i år.