Nyheter

Karin Eriksson blir ny Styrelseledamot i Mestergruppen AS

I samband med Mestergruppen AS årliga bolagsstämma, som hölls den 8 maj, valdes Mestergruppen Sveriges tidigare VD, Karin Eriksson, in i styrelsen.

– Jag är väldigt glad över att välkomna Karin Eriksson till Mestergruppen AS styrelse. Karin har en gedigen kunskap och kännedom, om både branschen och om Mestergruppen som bolag. Under Karins tid hade Mestergruppen Sverige en stark tillväxt och blev den marknadsledande aktören inom byggmaterialhandeln, säger Dag Mejdell, Styrelseordförande Mestergruppen AS.

Karin Eriksson har tidigare varit VD för både XL-BYGG och Mestergruppen Sverige AB från 2017 fram till 2024 då hon tillträdde sin nya roll som VD för OKQ8 Scandinavia.

– Jag känner mig både glad och stolt över att få möjligheten att få fortsätta vara en del av Mestergruppens framgångsresa. Mestergruppen kännetecknas av drivna och duktiga medarbetare, kollegor och entreprenörer och jag är övertygad om att vi kommer att fortsätta stärka vår position framåt, säger Karin Eriksson, ny Styrelseledamot för Mestergruppen AS.

Under stämman beslutades det också om omval av Dag Mejdell som Styrelseordförande, samt styrelseledamöterna Are Dragesund, Erik T. Jakobsen, Aniela Gjøs, Eirik Mathisen, Jørn Halvorsen och Gungør Turkøz. Nya in i styrelsen blir Karin Eriksson och Merete Aarheim.