Nyheter

Unika iLOQ by Livion-automaten: Digitala nycklar levereras och returneras dygnet runt – alla dagar

iLOQ och Livion har samarbetat för att skapa nyckelautomaten ”iLOQ by Livion” för till tillhandahålla slutanvändare nyckeltjänster dygnet runt, alla dagar, på ett automatiserat sätt.

Den helintegrerade automaten ger ett snabbt, enkelt och kostnadseffektivt sätt att få en unikt programmerad digital nyckel från iLOQ. Samma nyckel kan lämnas tillbaka i automaten när den inte längre behövs, så att den enkelt kan programmeras om och återanvändas.

Proceduren är enkel, låsadministratören beställer nycklar via Livion Keys web applikation. Nycklarna programmeras i automaten som är uppkopplad gentemot iLOQs system.

Ett email eller SMS innehållande en kod för att hämta nyckeln i automaten skickas till slutanvändaren. Med denna lösning sparar ni tid, kostnader och undviker onödiga transporter för att hämta/lämna nycklar

Denna unika integrationsnivå gör att nycklarna utanför automaten kan vara tomma (det vill säga oprogrammerade). Det ökar säkerheten för produkten till en annan nivå. Inga extra enheter behövs eftersom nycklarna programmeras med rätt behörigheter som ska användas med iLOQs batterifria cylindrar vid samma tillfälle som de överlämnas till kunden.

Själva enheten är liten. Installation och konfiguration går snabbt och det välbekanta utseendet och känslan hos iLOQ gör automaten enkel att använda.​Den kan integreras med befintliga system för bokning och åtkomstkontroll för en effektiv hantering.

Nycklar kan hämtas ut och lämnas tillbaka dygnet runt, alla dagar, vilket gör lösningen flexibel och bekväm för att förbättra slutanvändarupplevelsen. För administratörer av låssystem gör automatiseringen att nyckelhanteringsprocessen kan hanteras på distans på och ett kontrollerat sätt. Det faktum att alla händelser kan verifieras i efterhand med hjälp av loggar ger också sinnesro.

Här är bara några exempel på hur automaten gör slutanvändarnas vardag enklare, säkrare och hållbarare

Snabbare tillgång till extranycklar eller ersättningsnycklar för stulna eller borttappade nycklar

Underhållsföretag behöver inte bära runt på stora nyckelknippor och kan få tillgång via en tillfällig nyckel

Nycklar kan enkelt ges ut och lämnas tillbaka vid byte av hyresgäster

Potentiella nya hyresgäster kan få en nyckel för att titta på en lägenhet innan de fattar sitt beslut

https://www.livion.fi/sv/livionkey20