Nyheter

MCS Hyrsystem välkomnar Anders Karlsson till sitt skandinaviska team

MCS, ledande leverantör av systemlösningar för rental- och byggbranschen, har nöjet att välkomna Anders Karlsson som ny medlem av implementeringsteamet. Denna strategiska rekrytering stärker MCS skandinaviska verksamhet och ligger i linje med företagets åtagande att alltid leverera bästa möjliga kundservice.

Anders Karlsson har gedigen erfarenhet av mjukvarubranschen och har tidigare arbetat med både implementering av programvara och kundservice. Hans roll kommer att innebära ett nära samarbete med MCS kunder för att säkerställa en sömlös implementering av mjukvaran, och han kommer även finnas till hands under kundresan med expertråd för att optimera kundernas verksamhet och processer.

Guy van der Knaap, VD på MCS Rental Software:

– Vi är mycket glada över att välkomna Anders ombord. Hans omfattande erfarenhet, expertis och brinnande engagemang för kundservice stämmer perfekt överens med våra värderingar, och vi är övertygade om att han är ett fantastiskt tillskott till vårt team i Skandinavien.

Om MCS Hyrsystem
MCS Rental Software har länge varit känt för sina innovativa lösningar som ökar effektiviteten och ger uthyrare bättre översikt över sin verksamhet och djupare insikter i sin data. Med över 40 års erfarenhet av uthyrningsbranschen fortsätter MCS att leda vägen genom att leverera robusta mjukvarulösningar som är skräddarsydda för uthyrningsföretagens unika behov.
MCS produkter och tjänster ligger i framkant när det gäller teknik och innovation och växer och utvecklas i takt med en krävande och ständigt föränderlig marknad. Företagets mångåriga gedigna erfarenhet, finansiella styrka och strategiska partnerskap understryker dess förmåga att leverera branscherkända hyrsystem som ger rentalföretag mervärde och påtagliga affärsfördelar.