Nyheter

Euro Energy Components lanserar ny konfigurator för jordlinor

Euro Energy Components AB, en ledande aktör inom hållbara elektriska lösningar, presenterar nu sin senaste innovation: en smart konfigurator för design av jorddon och jordlinor. Jorddon och jordlinor är tillverkade för att uppfylla de strängaste säkerhetsstandarderna och är idealiska för användning i både industriella och kommersiella miljöer.

Den smarta konfiguratorn tillhandahåller användarna en intuitiv plattform för att skapa skräddarsydda lösningar som möter specifika behov och krav. Genom att kombinera avancerad teknologi med användarvänlighet, gör verktyget det möjligt för ingenjörer och tekniker att designa jorddon och jordlinor som säkerställer högsta säkerhetsstandarder.

– Vi är glada över att kunna erbjuda denna innovativa lösning tillsammans med vår partner DEHN SE som inte bara förenklar designprocessen, utan också bidrar till en mer hållbar och säker elektrisk infrastruktur, säger Peter Schroeder expert på elektriska säkerhetslösningar på Euro Energy Components AB.

Komponera utifrån egna specifikationer och krav:

Ställverk eller luftledning

Antal poler

Kabelarea och längd

Välj mellan koppar eller aluminium kabel

Anslutningar fas/jordsida

Tillbehör (tillval) som isoleringstänger etc..

– Konfiguratorn ger en full specificering inklusive maximal kortslutningsström i sista stegen och kan skrivas ut på PDF eller skickas via e-e-post till oss för att få ett pris på konfigurationen, fortsätter Peter.