Nyheter

Mikael Jacobsson ansluter sig till Northscan

Mikael Jacobsson, som nu ansluter sig till Northscan som Senior utredare och Affärsområdeschef för utredningar av betongkonstruktioner.

Mikael kommer med en gedigen erfarenhet från branschen och har tidigare arbetat hos CBI, RISE, WSP och nu senast Sweco. Mikael tillträdde sin nya roll i augusti 2024,.

Northscan AB är stolta över att ha etablerat sig som en pålitlig aktör inom betongteknik, med närvaro i Stockholms-, Göteborgs- och nu senast Malmöregionen. Företaget ser fram emot att fortsätta växa och expandera geografiskt för att möta kundernasbehov, både i Sverige och våra grannländer.Mikael:

– Jag är verkligen glad över att få börja min nya tjänst som affärsområdeschef för utredningar av betongkonstruktioner på Northscan. Här kommer jag även vara senior utredare och betongteknisk specialist.

– Affärsområdet Utredningar fortsätter att växa inom Northscan och vi ser stor potential inom området. Detta särskilt i kombination med våra oförstörande scannings- och provtagningsmetoder, så som GPR- / Ultraljudscanning, iCAMM & Bridgology scanning där vi har nordisk ensamrätt, men även alla provtagnings- och provdragningstjänster. Att få in Mikael i verksamheten säkerställer att vi fortsätter växa med ännu högre kvalitetsambitioner, säger Jamshid Lodhi, Marknad vid Northscan.