Nyheter

Ny VD hos Finfo

Logiq, moderbolaget till Finfo har utsett Calle Grundkvist till Finfos nya VD, från 1 september 2024. Troels Hansen, som hittills haft dubbla roller som VD för både Logiq och Finfo, kommer som VD för Logiq fortsatt vara engagerad i Finfos utveckling.

Calle har framgångsrikt verkat som CTO på Finfo sedan 02-2018. Under sin tid i företaget har Calle ansvarat för leveransen av Finfos tjänster och utvecklingen av ett antal nya produkter, inte minst på hållbarhetsområdet. Han har också fungerat som en strategisk sparringpartner för Byggmaterialhandlarna i deras löpande arbete med att utveckla handelns tillgång på kvalitetssäkrade masterdata.

Calle driver redan utvecklingen av ett nytt grafiskt användargränssnitt i Finfos portal som kommer att göra livet enklare för Finfos kunder. Under Calles ledarskap kommer även en moderniserad företagsprofil samt en ny hemsida rullas ut innan årsskiftet.

Utöver att stärka Finfos närvaro inom byggmaterialbranschen arbetar Calle aktivt för att bredda företagets tjänster. Målet är att tilltala alla aktörer inom byggbranschen som hanterar produktdata.

Detta strategiska fokus är en viktig del i Finfos ambition att bli en mångsidig aktör inom informationshantering.

– Jag är entusiastisk över att få leda Finfo in i nästa fas av vår utveckling. Vi står inför en spännande tid med många nya initiativ, och jag ser fram emot att fortsätta arbeta tillsammans med vårt fantastiska team och en bransch i accelererande förändring, säger Calle Grundkvist.