Nyheter

Bjelin lanserar innovativt fiskbensgolv

Bjelin introducerar ett slitstarkt fiskbensgolv som bygger på patenterad teknik och erbjuder en modern tolkning av en tidlös klassiker. Woodura Fiskben 2.0 är i ett större format, är tre gånger tåligare än traditionella träalternativ, och är enkel att installera på grund av klickteknologi.

Bjelins fiskbensgolv i härdat trä tillverkas med Woodura®-teknologi för förbättrad slagtålighet samt det överlägsna 5G®-golvlåset för enkel installation. Produkten, som tidigare testats i Skandinavien, har blivit så framgångsrik att den nu lanseras internationellt.

Woodura Fiskben 2.0 visar vårt engagemang för innovation och kreativitet, säger Fredrik Alfredsson, Bjelin’s Global Head of Sales. Estetiskt sett är det här en designprodukt som kombinerar traditionell elegans med en modern känsla, och funktionellt sett är det ett mycket mer hållbart alternativ.

Med en storlek på 91 mm x 546 mm överträffar dessa stavar traditionell fiskbensparkett och ger en modern känsla. Woodura®-teknologin möjliggör inte bara större stavar, utan optimerar också användningen av råmaterial.

Detta mångsidiga och kreativa golv kan installeras i flera olika mönster, från traditionellt fiskbensmönster till dubbel-, trippel-, stege- och blockmönster. Kollektionen är tillverkad av ansvarsfullt förvaltad kroatisk ek och finns i färgerna Misty White, Natural och Earth Grey. Sorteringen är en ren Select och ytbehandlingen en tålig och lättskött pro mattlack.