Nyheter

LINK Arkitektur presenterar innovativa, digitala arbetsmetoder på BIM World Copenhagen

Skandinaviens främsta event inom digitalisering av byggbranschen går av stapeln i Köpenhamn den 18-19:e september. Ta chansen att delta på BIM World Copenhagen, nätverka och lyssna till ett brett urval av experter. På scen står fem av LINK Arkitekturs medarbetare inom digitalisering och hållbarhet sida vid sida med entreprenörer, hållbarhetsexperter, forskare och programvaruutvecklare.

Digitaliseringen i byggbranschen kräver branschövergripande samarbeten för att dela kunskap och omfamna ny teknik.

Med det globala hotet om klimatförändringar hängande över oss behöver vi mer hållbara byggmetoder omgående. För att nå målen i Parisavtalet till 2030 krävs en samlad insats och vi måste agera snabbt och effektivt.

Digitalisering, tillsammans med nya metoder och en vilja att förändra byggmetoder, kan vara nyckeln till att nå de globala hållbarhetsmålen. BIM World Copenhagen kommer bland annat att handla om artificiell intelligens, automatisering, smarta funktioner, samarbetsplattformar och digitala tvillingar.

LINK Arkitektur håller i programpunkten The Augmented Architect ® – Sustainable Innovations. The Augmented Architect är ett arbetssätt som fungerar som ett fönster mellan datadrivna processer och arkitekternas kreativa arbete, där designen utvärderas i realtid. Det förstärker arkitekturen med ytterligare lager och säkerställer effektiva, kvalitativa och hållbara projekt som är enklare att realisera. LINK Arkitektur demonstrerar sitt arbetssätt genom tre nyckelprojekt: SpeckleLCA, ReUseExplorer och LINK Kompass.

Ta del av hela programmet och anmäl dig här:
https://www.bimworld-cph.com/