Nyheter

Gullers Grupp förvärvar Nyla Design – byrån med fokus på stadsutveckling

Förvärvet är byråns fjärde för året, och ett steg i Gullers Grupps resa mot en helt ny typ av byrå. Gullers Grupp är byrån för ledande samhällsaktörer, ett område där den växande staden är en självklarhet. Verksamheten har fyra huvudområden: berättande, hållbarhet, ledarskap och teknisk transformation.

Byrån satsar på och planerar för att göra flertalet förvärv inom samtliga områden under 2024.

Med Nyla Design förstärks närvaron i Göteborg ytterligare, samtidigt som Gullers Grupp förstärker kompetensen inom ett område som förväntas växa framöver.

– Med det senaste räntebeskedet och en konjuktur som håller på att vända, är vi övertygade om att det kommer att hända mycket spännande inom området framöver. Samtidigt ser vi att vår expertkompetens är en viktig pusselbit då det som händer mellan husen är precis lika viktigt som själva husen, för att skapa väl fungerande och hållbara städer, säger Hans Gennerud, senior partner på Gullers Grupp.

Nya Design har lång erfarenhet av kommunikationsuppdrag för bygg- och fastighetsbranschen samt inom infrastruktur, innovation och utbildning.

Genom att bli en del av Gullers Grupp kan de bredda sitt erbjudande, fördjupa nuvarande samarbeten och erbjuda helhetslösningar.

– Vår inriktning är stadsutvecklande kommunikation – allt som angår och utgör en stad. Genom att bli en del av Gullers Grupp kan vi ta oss an ännu större uppdrag i branscher där kommunikation har en avgörande betydelse för hållbar utveckling. Tillsammans kommer vi att kunna bidra med ännu mer för våra uppdragsgivare, och hitta nya områden där vårt gemensamma fokus på samhällsutveckling och berättande verkligen kan göra skillnad, säger Caroline Eriksson, VD och grundare på Nyla Design.

Nyla Design blir en del av Gullers Grupp från och med 1 september 2024 och ansluter till byråns Göteborgskontor. Gullers Grupp har även kontor i Luleå, Umeå, Piteå, Sundsvall och Malmö.