Nyheter

Boxicon introducerar nya dörrskyltar som visar namn och lägenhetsnummer

Boxicon, en ledande aktör inom design och produktion av skyltar, meddelar idag sin senaste satsning: dörrskyltar som visar både namn och lägenhetsnummer. Denna nya produktlinje är en del av företagets strategi att erbjuda mer skräddarsydda och funktionella lösningar för fastighetsägare och boende i flerbostadshus.

Dörrskyltar spelar en central roll i att identifiera de olika lägenheterna i ett flerbostadshus, och med denna nya satsning vill Boxicon inte bara förbättra läsbarheten och säkerheten utan också höja den estetiska standarden för byggnader. Skyltarna kan anpassas efter individuella preferenser, med olika färger, typsnitt och stilar, vilket gör dem till en perfekt kombination av funktionalitet och design.

– Vi har sett ett tydligt behov av dörrskyltar som kan kombineras med modern teknik och som samtidigt ger ett estetiskt lyft för fastigheterna, säger Olle Årman, VD för Boxicon.

Boxicon erbjuder även digitala dörrskyltar, som med hjälp av e-pappersteknologi kan visa all nödvändig information på ett modernt och miljövänligt sätt. Dessa skyltar är trådlöst uppkopplade och batteridrivna, vilket gör dem särskilt lämpade för fastigheter som kräver enkel och snabb uppdatering av information vid in- och utflytt.

– Med vår nya produktlinje kan vi möta detta behov och vi är glada att kunna meddela att denna satsning redan har ökat vår försäljning med 5%, avslutar Årman

Förutom den praktiska funktionen bidrar dörrskyltar också till byggnadens visuella identitet och kan spela en viktig roll för säkerheten. Vid nödsituationer kan tydligt markerade dörrskyltar vara avgörande för räddningspersonal som snabbt behöver identifiera och agera vid rätt lägenhet.

Boxicon fortsätter att vara i framkant när det gäller innovation och design inom skyltbranschen, och denna senaste satsning på dörrskyltar förväntas ytterligare stärka företagets position på marknaden.