Nyheter

David Palm, ny VD för Optimera

­­David Palm har utsetts till ny VD för bygghandelskedjan Optimera Svenska AB, som är en del av Saint-Gobain Distribution Sweden. Optimera riktar sig primärt mot professionella kunder med ett 70-tal butiker, ett brett produktutbud och en stark inriktning på innovation och hållbart byggande.

Annica Hagen, koncernchef för Saint-Gobain Distribution Sweden, uttrycker stort förtroende för det nya tillskottet David Palm:

– Davids kombination av personlighet, kompetens och ledarskapserfarenhet är exakt vad vi behöver för att driva fortsatt tillväxt och utnyttja de många möjligheter som finns både inom företaget och på byggmarknaden.

David kommer närmast från Kjell & Company, där han under sina sju år bland annat haft roller som Chief Retail Officer och Group Business Controller. Dessförinnan var han verksam som COO för B2B-sektionen på Com Hem.

– Det ska bli väldigt spännande att få leda Optimera och tillsammans med teamet vidareutveckla bolaget och stärka vår position på marknaden, säger David Palm.

David Palm tillträder sin befattning den 1 oktober 2024.

Foto: Michael Hagström