Nyheter

Det går bra nu!

Det går bra nu för KVP-Dagen. Rekordmånga utställare är redan bokade och klara. Branschfesten på Nalen är bokad och allt pekar mot en toppenkväll. Konferensprogrammet växer fram och ser ut att bli det bästa någonsin. Alla trådar håller på att knytas ihop, och då är det nästan sex månader kvar innan dörrarna öppnas.

Den 7 november är det återigen dags för KVP-Dagen, kyl- och värmepumpbranschens årliga höjdpunkt.

Platsen är liksom föregående år Kistamässan i norra Stockholm. Efter förra årets väldigt lyckade branschdag ser KVP-Dagen 2024 ut att växa ytterligare både i kvantitet och i kvalitet. Redan nu har antalet utställare slagit det totala antalet utställare 2023 och då är det fortfarande knappt ett halvår kvar till mässan.

Mässytan är utökad i år, men den fylls ändå på snabbt nu och det finns bara ett 10-tal platser kvar att boka. Allt pekar på att KVP-Dagen 2024 blir en succé.

– Vi är mycket nöjda med utvecklingen av mässan, säger Anders Mårtensson, VD på branschföreningen Svenska Kyl- & Värmepumpföreningen som arrangerar KVP-Dagen

– Det är tydligt att branschen behöver och uppskattar den hår årliga mötesplatsen.

Glädjande nog ser också det internationella intresset ut att öka. Det är fler och fler utländska företag som väljer att satsa och ställa ut på mässan för att träffa över 1.000 av de mest intresserade svenska branschproffsen som besöker KVP-Dagen.

Fakta KVP-Dagen:

· Knappt 60 utställare som är leverantörer av värmepumpar, kylanläggningar, tillbehör eller serviceföretag.

· 1200 besökare som är bl.a. installatörer, kyl- eller värmepumpstekniker, konsulter eller anläggningsägare.

· Utställning, seminarieprogram och branschfest.

· Torsdagen den 7 november på Kistamässan i Stockholm. Utställning och seminarier är kostnadsfria.

· Arrangeras av Svenska Kyl & Värmepumpföreningen.