Under 2014 renoverades Nordic C Hotels lobby, reception, frukostmatsal, restaurangen HEARTS öppnades och Icebar by Icehotel Stockholm fick en ny lokal. Erkända Alexander Lervik står bakom designen av interiören. En design som speglar delar av Stockholms stad, så som Kungsträdgården, Sergels Torg, saluhallarna och Gyllene salen i Stadshuset.

– Vi valde ett Stockholmstema utifrån hotellets namn. Vi ville att gästen skulle få små aptitretare på olika stockholmsmiljöer och känna inspiration till att besöka dem på riktigt. Jag är väldigt nöjd med slutresultatet och tycker att flera av delarna i hotellet nått upp till den vision vi hade från början, berättar Alexander Lervik.

Under 2012 renoverades samtliga 367 rum på Nordic C Hotel där Alexander Lervik stod bakom designen. Rum som gör hotellet unikt och bjuder in hotellgästen till Stockholm med fototapeter från olika kända fotografer i Stockholm.

– Nordic C Hotel har blivit en unik produkt där gästerna kan känna sig trygga, få med sig Stockholm under hela sin vistelse och se delar av vår stad som inte alla andra turister får, säger Marcus Majewski, VD för hotellet.