Panasonics senaste generation av PACi-enheter, PE2-serien, ger installatörer och slutanvändare ett effektivt och flexibelt värme- och kylsystem. Enheterna är lämpliga för mindre kontor och kommersiella miljöer.

Den nya serien består av två standard-enheter på 6 kW och 7,1 kW samt tre Elite-enheter med kapaciteter på 3,6kW och 6kW. I kombination med en 4-vägs inomhuskassett, uppnår Elite energiklass A ++ i SEER och SCOP.
Designen och komponenterna i de nya PACi-enheterna har optimerats för att ge maximal effektivitet. Enheterna är kompakta och lätta vilket gör dem enkla att installera, samtidigt som den nya Panasonic kompressorn minskar energiförbrukningen. Den maximala rörlängden på 40 meter ger installatörer ytterligare flexibilitet.

Den nya Elite-serien är kompatibel med Panasonics fjärrkontroll CZ-RTC5A, som ger dess användare total kontroll över sina värme- och kylsystem. Kontrollen har nyckelfunktioner som enkelinställning av timern för inomhusenheten. Vid anslutning till PE-serien kan displayen även visa systemets energiförbrukning samt begränsa energiförbrukningen genom att använda efterfrågestyrnings-programmet i kombination med timern.

Fakta:
•        Elite-enheter kan kombineras med en 4-vägs inomhuskassett
•        Innedelarna kan monteras på väggen eller i tak inomhus.
•        Minsta kapacitet: 3,6 kW
•        40 meter rörlängd maximalt
•        Utmärkta SEER och SCOP-värden: A ++
•        Kompatibel med fjärrkontrollen CZ-RTC5A
Modellnummer:
·        Elite utomhus: U-36PE2E5A, U-50PE2E5A, U-60PE2E5A
·        Standard utomhus: U-60PEY2E5, U-71PEY2E5

Redaktionen